top of page

Vogelenzang 20, 5301 ER  Zaltbommel

+31(0)6 13 997 211, erwin@essportmassage.nl

Contact

Bericht ontvangen!

Behandeling

Waarom sportmassage?

Het is wetenschappelijk bewezen, dat een sportmassage de doorbloeding bevordert, de afvoer van afvalstoffen sneller laat verlopen, de spiervermoeidheid bestrijdt en stressklachten (hoofdpijn, vermoeidheid, verhoogde spierspanning) vermindert.

Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Denk aan rug, nek, schouderklachten, die vaak worden veroorzaakt door een verkeerde werkhouding. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten. Kijk hier voor meer informatie.

Bij interesse, of heb je een vraag neem dan gerust kontakt met mij op.

Wat kun je zelf doen?

Je kunt vooraf een warm bad of warme douche nemen. Dat is sowieso goed voor de spieren maar ook uit hygiënisch oogpunt.

 

Wat kun je het beste dragen of aantrekken?

Allereerst draag je natuurlijk wat je zelf het fijnste vindt zitten, maar voor een snelle afhandeling draag je makkelijke kleding, onder meer sportkleding. 

Zaltbommel

ABOUT
CLASSES

Erwin van de Sande

TESTIMONIAL
CONTACT

Welkom op mijn site. Ik ben Erwin van de Sande (1969), sinds 2014 gediplomeerd NGS-Sportmasseur te Zaltbommel.

 

Sporten speelt, naast mijn fulltime baan, sinds jaar en dag een grote rol in mijn leven. De sportmassagepraktijk biedt mij in vrije tijd de mogelijkheid tot het combineren van de twee ambities namelijk, het helpen van mensen en de sport.

 

Wekelijks behandel ik mensen in mijn praktijk aan huis, maar ik masseer ook bij loopevenementen, zoals de Roparun, Midzomernacht Halve Marathon en de Two Rivers marathon. 

Wellicht zie ik je op mijn tafel bij een loopevenement in de regio en anders hoop ik je te verwelkomen in mijn praktijk.

bottom of page